Klanten kunnen kiezen uit ruim 3000 verschillende vloeren

Harman Vloeren gevestigd in Amsterdam (NL) is een vloerenbedrijf die zich specialiseert in bijna alle vloeren. Zoals u zult zien is ons laminaat programma aanzienlijk uitgebreid. Het door ons gevoerde voorraadprogramma is in deze webshop onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waarbij u via de menu op snelle wijze een artikel kunt vinden die u zoekt. Vindt u echter onverhoopt toch niet het artikel dat u zoekt, neem dan gerust contact op met één van onze filialen. De kans is groot dat wij u toch kunnen helpen met een alternatief of een product uit ons commissieprogramma.

Harman Vloeren gelooft erin om de behoeftes van haar klanten goed te vervullen. Dit wordt gerealiseerd door onze inkoopfilosofie en marktkennis. Deze kennis wordt vergaard door nauw met onze klanten samen te werken en problemen op te lossen als deze er zijn.

Klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor advies over vloeren, maar ook voor leginstructies, interieuradvies en overige relevante zaken. Uiteindelijk draagt niet alleen het bedrijf mee aan de groei, maar ook de waardevolle informatie die onze klanten met ons delen.

Een vloer voor iedereen

Bij Harman Vloeren denken wij graag mee met wat de beste manier is om uw vloerbehoefte te vervullen. Of u nou kiest voor tapijt, vinyl, laminaat of marmoleum, Harman Vloeren streeft ernaar om u een passende vloer te bieden. Goedkoop laminaat, natuurlijke sisal tapijten, onderhoudsarme PVC vloeren geen vloer is ons te gek.
 
Wij vinden het belangrijk om onze klanten een winkel te bieden die naast gemak en service, een groot assortiment, inspiratie en voordeel biedt. Een online winkel dat gemakkelijk en helder is, en waarbij je als klant kan laten ontzorgen. Dit is het streven van Harman Vloeren.
 

Voordeel voor ons = Voordeel voor U

Harman Vloeren koopt sterk in om haar klanten de beste producten voor de laagste prijs aan te bieden. Een goede inkoopstrategie begint bij goede marktkennis en optimale relatiebeheer. Wij houden onze relaties met leveranciers strak en lassen meerdere contactmomenten in.

Het wordt pas interessant wanneer goederen in grote getallen worden ingekocht zodat de inkoopprijs verder naar beneden wordt gedrukt. Door meerdere contactmomenten in te lassen wordt de kans om goederen goedkoop in te kopen vergroot. Deze goederen worden vervolgens aan onze klanten aangeboden. 

Dit is een risico dat wordt genomen op basis van onze marktkennis. Wij kopen sterk in zodat u uiteindelijk er goedkoper uit bent en optimaal kunt genieten van uw vloer. Voordeel voor ons is voordeel voor U!

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing